És una plataforma que hem creat per fer tant les nostres coses com projectes vinculats a publicitat o videos corporatius o qualsevol excusa que necessiti suport audiovisual. El nostre llenguatge es basa en explotar sobretot la neurona, la trama, el diàleg. Aquest meandre creatiu és el nostre. Diguem que la filosofia de la nostra productora s’articula al voltant de la idea. La idea barata o enginyosa, és indiferent. També estimem les brometes tontes o la reflexió d’autoajuda ridícula, l’humor o lo esperpèntic. Ens estem definint sobre la marxa, potser aquesta és la nostra definició.

Contacte:

Lluc Coma i Roger Coma

info@lescosesgrans.com

17 Comments

 1. JLS

  Stupend. Bruthal. Una arrencada musculosa. Especialment remarcables els noms i / o cognoms, particularment Canudas, molt ben trobat. Algún secundari de cognom Picapoll o semblant seria ideal en una segona etapa.
  (Actors excel·lents i diàlegs creïbles, cosa aquesta darrera, insòlita en el panorama televisiu català).

 2. HORMAN POSTER

  La serie catalana más esperada en Bilbao!! Habíamos fantaseado con este primer capítulo pero la realidad ha superado nuestra imaginación… Felicidades a todo el equipo!!

 3. Molt bona noticia. Es necesiten empenedors com volsaltres.

 4. Eloi Bigas

  Buah, he vist els dos primers capítols i m’està encantant. Em pixo amb les cares del Roger Coma. I amb les coverses que té amb els amics, la psicòloga, la nòvia… Quin riure!
  Espero que tingueu l’èxit que us mereixeu. Seguiu així.

 5. Molt bo companys. Realment… boníssim. Clar, català, concret, dinàmic, senzill, real, potent, sincer, divertit, just, definit, creïble, actual, pensat,… brillant :)

  Felicitats!!!!

 6. Margarida Riera

  M’he enganxat tard, però m’encanta la sèrie: intel·ligent, brillant. Genial el concepte i la interpretació SOU BONÍSSIMS!!

 7. Súper GRAN.

 8. Bona sèrie. Divertida, actual, seria.. i tots els actors creibles.
  …. el caganer ! i la moreneta.. ha ha..
  Enhorabona

 9. la serie mes natural que la llet de vaca

 10. Clara

  Quin dia és el que surt el nou capítol??

 11. Roser

  Us farem publicitat a l’altra banda de l’atlàntic!!!!! M’ha encantat!!!!

 12. Alejandra Torrero

  Hola, soy mexicana, los felicito porque la serie es buena solo que trato de entender los capítulos pero no me entero del todo, les propongo conserven el catalán que es interesante escuchar y aprenderlo, solo póngan subtítulos en español o inglés. No se limiten porque la serie es muy buena y vale la pena que mucha más gente la vea.
  Saludos desde México!!!

 13. Roger

  De lo millor que he vist des de porca misèria. Seguiu així!!!

 14. Francina

  Molt enginyòs , de lo millor que he vist !!!!!. Moltes gràcies i espero amb impaciencia nous capitols

 15. Miquel Punt

  Ahir al vespre vaig poder gaudir dels 9 capítols de Les Coses Grans i les 6 càpsules de Nadal, i m’ha encantat. Teniu un repartiment de luxe i unes idees i arguments sobre temes importants que interessen a l’espectador que fan pensar i exciten la ment. Però estic segur que ho podeu explotar molt més, els primers capítols fan plantejar-se a un mateix si està vivint de forma adequada i planteja el canvi, altres perspectives, accions sorprenents i el millor és que el protagonista és el propi públic. Més endavant, la sèrie perd una mica l’harmonia filosòfica per centrar-se més en la pròpia història. Personalment crec que es pot fer pensar encara més al públic. Les visites van de 25.000 a 10.000, pensant en una segona temporada seria interessant pujar un capítol per dia durant tants dies com capítols, aguantant així el “BOOM” de l’estrena fins a l’últim capítol i fins i tot augmentant-lo. També s’ha de vigilar amb els missatges polítics. Però en tot cas, estem davant d’un gran treball escènic i interpretatiu que pot revolucionar la xarxa i la manera de fer cinema. Heu tingut una bona idea, ara l’heu d’explotar al màxim, teniu moltes temporades per endavant. Sort!

 16. Alex

  Bones!! Ahir al #Festivaldeseriesdesabadell @seriessabadell vam poder veure en pantalla gran un capitol de la sèrie. La veritat vaig flipar….l’idea es molt bona…els actors brutals…la veritat que el Roger Mas esta fantastic aqui…em sap greu dir-ho pero mai l’havia tragat a la TV…i aqui em semble natural i amb molta ironia original….Felicitats i sort!!!

 17. RUTHASA

  Quan tornarà? Estic esperant temporada 3…

Leave a Reply